» BCL » ABOUT AS
 

BCL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Az 1998-ban alapított magyar tulajdonú cég az elmúlt 20 év alatt a címkegyártás és a vonalkód technikai piac ismert és elismert szereplõje lett. Jellemzõnk a minõség, professzionális gyártás és szolgáltatás, a vevõk igényeihez való gyors, rugalmas alkalmazkodás, a folyamatos technikai fejlesztés.

 

Címkegyártás
A
hazai vonalkód technikai eszközöket forgalmazó cégek közül elsõként kezdtünk tekercses öntapadó címke gyártásába. Öntapadó, nyomatlan és színesben elõnyomott címkéket állítunk elõ, vevõink igényeinek megfelelõ méretben, papírból és speciális anyagokból flexo, ofszet, vagy digitális technológiával.

Címkegyártásunk alap- és segédanyagait közvetlenül a gyártóktól szerezzük be. Legjelentõsebb beszállítóink az iparágban kiváló minõségû alapanyagairól ismert UPM Raflatac Europe, Avery Dennison Roll Materials Europe, HERMA GmbH és a magyarországi BUDAVAL ZRt.

A BCL Kft. által használatos - Magyarországon egyedüli - HP Indigo ws4500 digitális tekercsnyomó gépünkkel a címkéket vevõink által kívánt tartalommal látjuk el. Megrendelõink kis és közepes mennyiségû címkéit, kapott grafikából, kedvezõ áron (klisé költség nélkül), rövid átfutási idõvel készítjük el.

Vonalkódtechnika
A
vevõink által címke nyomtatásra használt berendezéseket és alkatrészeket a világ vezetõ vonalkód nyomtató gyártóitól - Novexx Solutions GmbH (Avery Dennison), SATO Europe GmbH, Toshiba Tec Germany Imaging Systems GmbH (Toshiba TEC Corporation) és Zebra Technologies Europe Limited vállalkozásoktól - szerezzük be. Vevõink alkatrészellátását lehetõség szerint raktárról oldjuk meg.

Szerviz és karbantartás
V
onalkód nyomtatók és egyéb vonalkód technikai eszközök szervize és karbantartása is szolgáltatásaink közé tartozik. Szakembereink rendszeres részvétele a gyártók által szervezett továbbképzéseken, garancia a pontos, gyors, megbízható munkavégzésre.

Festékszalag
A címkék nyomtatásához használatos festékszalagokat a kiváló minõségérõl ismert francia Armor S.A. gyárából vásároljuk, melyek különbözõ tanúsítványokkal (UL, Food contact, stb) rendelkeznek. Szinte minden vonalkód nyomtató típust el tudunk látni festékszalaggal.

Címketervezõ program
Vonalkód nyomtatókhoz, a NiceLabel, BarTender és a Teklynx grafikus címketervezõ programokat ajánljuk és forgalmazzuk.

 

A gyártás és az értékesítés egy kézben tartásának köszönhetõen áraink versenyképesek és üzleti partnereink számára megfizethetõek.

Öntapadós nyomatlan, illetve nyomtatott címkéink megtalálhatóak számos iparágban, többek között a logisztika, elektronikai ipar, az élelmiszer- és konfekcióipar számos reprezentánsa használja.

A minõség, megbízhatóság és gyorsaság, vevõink által elismert erõsségünk.

 

 

Csepregi Csegõ
ügyvezetõ igazgató

 

 

BCL Kft is the Thermal Transfer Ribbons PREFERRED PARTNER

BCL Kft.

címke

festékszalag

nyomtató

szerviz

« MENÛ

BCL Kft.

8000

Székesfehérvár
Zsurló u. 10.
Alba Ipari Zóna

1113

Budapest
Bartók Béla út 152.
Griff Irodaház

e-mail:
telefon:
fax:

info@bcl.hu
06-22-501-880
06-22-501-881


ELÉRHETÕSÉG

MUNKATÁRSAK

AJÁNLATKÉRÉS


 

R E F E R E N C I A F I L M
"keskenypályás gyártás"

R E F E R E N C I A F I L M
"szélespályás gyártás"

R E F E R E N C I A F I L M
"színes gyártás"

  
BCL.pdf 

Multi M Stúdió